Flyttfirma Lågprisflytt

Flyttfirma i Göteborg lågprisflytt

Söker ni Flyttfirma i Göteborg då kan det vara svårt att välja och att hitta en bra flyttfirma som inte går och drar benen efter sig.

Vi har upptäckt att Lågprisflytt som ligger i Göteborg är en flyttfirma och dom är den som har fått absolut bästa möjliga rekommendationer och som verkligen gör bra jobb.

Killarna kommer i tid, erfaren personal som kan allt inom flytt. Bra pris och flyttkillarna arbetar verkligen på mycket bra utan att för den delen göra en massa skador.

Man bör om man vill anlita Lågprisflytt vara ute i god tid och boka in en bil och 2 man. Dom har just nu ett pris på 700 kr per timma och dom har alltid 700 kr i sk startavgift. Om inget väger över 80 kilo så tillkommer inget annat ifall det är max 5 mils körning sammanlagt. Annars så tillkommer 30 kr per mil i diesel.

Åkeriet klarar av allt inom flytt och transport

Bästa Pris Flytt
Flyttfirman arbetar med allt som har med flytt att göra. Bohagsflytt, kontorsflytt, pianoflytt, ned-bärning och uppbärning, personaluthyrning, lagerförvaring billigt, demontering, kör soppor till Renova återvinningsstation, bärhjälp, flyttstädning, tunga lyft, uthyrning av flyttmaterial och flyttkartonger mm.

Utlandsflytt och körningar inom hela Sverige till bra pris.

Det som är bra med Lågprisflytt är att vid kortare jobb så har dom ingen sk minimiavgift. Många flyttbolag tar ju tex betalt för både 3, 4 timmar och tom 5 timmar oavsett hur korta jobb dom har haft. Det tycker inte vi är sjyst mot kunder, men vissa bryr sig tyvärr inte i denna branschen.

Lågprisflytt Flyttfirma Göteborg tar bara betalar per påbörjad halvtimma och 700 kr i startavgift.
Här kan ni läsa mer om utlandsflytt som vi äten utför.

Lågprisflytt Flyttbolag i Göteborg

Framnäsgatan 31 B, 412 62 Göteborg

0700-270 570
info@flyttfirmagoteborg.se

Öppettider dagligen: 07:00-23:00 alla dagar hela året.