Kontorsflytt / Företagsflytt i Göteborg

Behöver ni hjälp med Företagsflytt eller kontorsflytt i Göteborg så är vi experter på skadefria flyttar.
Bland våra flyttfirmor på flyttfirma Göteborg så hittar ni bara duktiga firmor. För vem vill inte ha en bra flyttfirma som bär och som gör en skadefri flytt. Flyttfirmorna är vana vid kontorsflytt och företagsflytt i Göteborg och dess närhet.

Våra listade flyttfirmor anpassar arbetskraften på flytten beroende på hur stort ert företag är. Dom har bilkapacitet på upp till 200 kubik med tillhörande manskap.

Vid en företagsflytt så kan vi vara allt från 1 lastbil på 22-25 kubk till flera lastbilar med mera manskap. Vi anpassar alltid bilkapaciteten till arbetet vi skall utföra.

kontorsflytt

Pris på företagsflytt?

Det vanligaste  på en företagsflytt är att man väljer fast pris. Men självklart så kan man även välja timpris.
2 man och lastbil ligger oftast på ca 1200 kr i timmen pga att det inte är något rutavdrag på företagsflytt i Göteborg.
Ring eller skriv mejl för att boka upp en kostnadsfri besiktning av ert företag om ni är intreserad av att få ett fast pris på er flytt.

Skulle ni vara intreserade av städ eller magasinering i samband med er flytt så har våra listade flyttfirmor dom mest fördelaktiga priserna på det.

Flyttkartonger i samband med er flytt

Skulle ni vara i behov av flyttkartonger i samband med er flytt så hyr våra flyttfirmor ut det. Ni får flyttlådorna utkörda till er under kontorstid. Och när ni är färdiga med flyttlådorna så kommer flyttfirman oh hämtar tillbaks dom. Ni slipper ligga på ett lager av flyttlådor till ingen nytta. Och ni slipper ligga ute med en större kostnad.

Skulle ni vilja behålla några flyttlådor så är det inga problem.

flyttfirma göteborg

Flyttfirmor Göteborg har även priserna utsatta för privatpersoner. Och har man ett bra pris för privatpersoner så brukar det även innebära ett bra pris för företag.